Διαμονή με θέα τη θάλασσα

Στην ομορφότερη παραλία της Σκύρου, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, ζήστε μία μοναδική εμπειρία στο Αντιγόνη. Είτε θέλετε να ζήσετε τον απόλυτο ρομαντισμό, είτε θέλετε περάσετε αξέχαστες οικογενειακές στιγμές, υπάρχει οπωσδήποτε ένα δωμάτιο ή ένα διαμέρισμα στο Αντιγόνη που θα ξεπεράσει την κάθε προσδοκία σας. Η επιλογή είναι δική σας.

λογότυπο
λογότυπο

Δωμάτια για εσάς τους δύο

Δωμάτιο 4

Δωμάτιο 2 ατόμων, με ιδιωτικό μπαλκόνι

Δωμάτιο 16

Δωμάτιο 2 ατόμων, με βεράντα

Δωμάτιο 19

Δωμάτιο 2 ατόμων, με ιδιωτικό μπαλκόνι

Στο Αντιγόνη  υπάρχουν δωμάτια για δύο, που αναδίδουν έντονα ρομαντισμό, σε αρμονία με τη μαγεία και την ατμόσφαιρα του Σκυριανού τοπίου. Η ιδιωτικότητα, η άνεση και το όμορφο περιβάλλον αποτελούν καθημερινή μας μέριμνα και φροντίδα, έτσι ώστε κάθε ζευγάρι να δημιουργεί ευχάριστες, μοναδικές αναμνήσεις από αξέχαστες διακοπές, γεμάτες ρομαντισμό και θάλασσα.

από 50€ ανά διανυκτέρευση*

Σουίτες

Σουίτα 1

Σουίτα 3 ατόμων, με ιδιωτικό μπαλκόνι

Σουίτα 3

Σουίτα 4 ατόμων, ιδιωτικό μπαλκόνι

Σουίτα 5

Σουίτα 3 ατόμων, με ιδιωτικό μπαλκόνι

Σουίτα 9

Σουίτα 3 ατόμων, με ιδιωτικό μπαλκόνι

Σουίτα 15

Σουίτα 3 ατόμων, με ιδιωτικό μπαλκόνι

Σουίτα 17

Σουίτα 4 ατόμων, με βεράντα

Οι διακοπές με την παρέα και τους φίλους στη Σκύρο είναι πάντα μία αξέχαστη εμπειρία. Η βόλτα στα σοκάκια, το μπάνιο στα καταγάλανα νερά, το φαγητό στο μικρό ταβερνάκι, η νυχτερινή εξόρμηση ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα κι αφήνουν πάντα μια νωχελική αίσθηση στο σώμα και κυρίως στον νου. Αυτή τη γλυκιά αίσθηση των Σκυριακών διακοπών προσπαθούμε καθημερινά να την κλείσουμε μέσα σε κάθε μία από τις ευρύχωρες σουίτες του Αντιγόνη  για να την γευτείτε. Το φρέσκο θαλασσινό αεράκι, η απέραντη αμμουδιά και η αξεπέραστη θέα μαζί με ένα χαμόγελο είναι τα κρυφά συστατικά της συνταγής μας.

από 60€ ανά διανυκτέρευση*

Διαμερίσματα

Διαμέρισμα 2

Διαμέρισμα 3 ατόμων, ιδιωτικό μπαλκόνι, πλάγια θέα

Διαμέρισμα 8

Διαμέρισμα 3 ατόμων, βεράντα

Διαμέρισμα 11

Διαμέρισμα 3 ατόμων, ιδιωτικό μπαλκόνι

Διαμέρισμα 12

Διαμέρισμα 3 ατόμων, ιδιωτικό μπαλκόνι, πρόσβαση ΑΜΕΑ

Στο Αντιγόνη πιστεύουμε πως οι οικογενειακές διακοπές είναι ουσιαστική απόδραση από τη μουντή καθημερινότητα. Γι’ αυτό φροντίζουμε κατά τη διαμονή σας στα οικογενειακά μας διαμερίσματα να αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας. Εσείς μπορείτε να ασχοληθείτε με το αντηλιακό των παιδιών και τις ώρες στον ήλιο και να αφήσετε όλα τα υπόλοιπα σε εμάς. Δεν θα το μετανιώσετε.

από 70€ ανά διανυκτέρευση*

Μεγάλα Διαμερίσματα

Διαμέρισμα 6

Διαμέρισμα 4 ατόμων, ιδιωτικό μπαλκόνι

Διαμέρισμα 7

Διαμέρισμα 4 ατόμων, βεράντα

Διαμέρισμα 13

Δωμάτιο 4 ατόμων, με ιδιωτικό μπαλκόνι

Μεζονέτα 14

Μεζονέτα 5 ατόμων, με 2 ιδιωτικά μπαλκόνια

Διαμέρισμα 18

Διαμέρισμα 4 ατόμων, με ιδιωτικό μπαλκόνι

Διακοπές με την οικογένεια δεν σημαίνει απαραίτητα διακοπές χωρίς άνεση και χώρο. Στο Αντιγόνη τουλάχιστον πιστεύουμε το αντίθετο και γι αυτό προσφέρουμε τα μεγάλα διαμερίσματά μας προκειμένου να μην αισθάνεστε κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο. Μπορείτε να αισθανθείτε πως η θαλπωρή του σπιτιού σας σας ακολούθησε στη Σκύρο και πως θα σας συνοδεύσει σε όλη τη διάρκεια της διαμονής σας. Εμπιστευτείτε μας.

από 80€ ανά διανυκτέρευση*

Νυφικό διαμέρισμα

Διαμέρισμα 4

Διαμέρισμα 5 ατόμων, με ιδιωτικό μπαλκόνι

Μετά την ομορφότερη στιγμή της ζωής σας χρειάζεστε ξεκούραση, χαλάρωση και ηρεμία. Στο Αντιγόνη πιστεύουμε πως το αξίζετε και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας προκειμένου να θυμόσαστε με ευχαρίστηση τις πρώτες ημέρες της κοινής σας ζωής. Μη διστάσετε να έλθετε στο νυφικό διαμέρισμα πριν την τελετή γιατί σας περιμένουν εκπλήξεις. Βίον ανθόσπαρτον.

από 100€ ανά διανυκτέρευση*

Παροχές

Στο Αντιγόνη υπάρχουν, επιτρέπονται ή/και διατίθενται:
Θέα στη θάλασσα
TV
Δωρεάν wifi
Βεράντα ή ιδιωτικό μπαλκόνι
Κατοικίδια
Κλιματισμός
Κουζίνα
Πάρκινγκ
Υπηρεσία αφύπνισης και ειδοποίησης
Υπηρεσία καθαριστηρίου
Ψυγείο

*Οι  τιμές ανά διανυκτέρευση στο Αντιγόνη διαμορφώνονται με βάση τον αριθμό των ατόμων και την περίοδο διαμονής και μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας. Οι αναγραφόμενες τιμές είναι ενδεικτικές και ισχύουν εκτός καλοκαιρινής περιόδου.