Εστιατόριο “2” με λίγα λόγια

Οι άνθρωποι

Στο “2” οι οικοδεσπότες σας είναι οι chef μας αλλά και όλι αυτοί που καθημερινά αναλαμβάνουν με χαρά να σας περιποιηθούν, πάντοτε με καλή διάθεση και χαμόγελο.

Ο χώρος μας

Το “2” είναι το ελληνικό ταβερνάκι που φαντάζεστε ακούγοντας τη λέξη. Δίπλα στη θάλασσα, κάτω από τα δένδρα θα βρείτε απλωμένα τα τραπεζάκια, μας  προσεγμένα και καθαρά σαν από άλλη εποχή.

Η κουζίνα μας

Κουζίνα στο “2” σημαίνει αρώματα, γεύση, χαρά. Στην κουζίνα λοιπον του δικού μας σπιτιού σας υποδεχόμαστε με αρώματα και νοστιμιές που ετοιμάζουμε κάθε μέρα για εσάς με τα πιο δαλεχτά υλικά. Παραδοσιακές σκυριανές γεύσεις, ευρωπαϊκές και διεθνείς εκπλήξεις σας περιμένουν πάντοτε στην κουζίνα μας.

Το φαγητό σας

Ο chef καθημερινά διαλέγει με ζήλο τα πιο εκλεκτά για να σας ετοιμάσει γεύσεις από τη χώρα μας αλλά και από άλλους τόπους. Είμαστε πολύ περήφανοι για κάθε λεπτομέρεια που θα δείτε στο “2”. Πάνω απ΄όλα όμως είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το μεράκι και την αγάπη που βάζουμε στο φαγητό σας.

Το καλό φαγητό είναι βασικό συστατικό των αξέχαστων διακοπών. Στο “2” η καθημερινή μας προσπάθεια εστιάζεται μόνον σε αυτό.

Εκτός από τα ποιοτικά υλικά, οι πρώτες ύλες μας είναι το κέφι, η τόλμη, η φαντασία στη δημιουργία, η αγάπη για το φαγητό, η ευγένεια  και ένα  ζεστό χαμόγελο. Ελάτε να δοκιμάσετε το αποτέλεσμα.

Εστιατόριο “2” με εικόνες

Όσο και να θέλουμε δύσκολα μπορούμε να περιγράψουμε με λόγια μία γεύση, μία μυρωδιά, ένα συναίσθημα. Με τα μάτια σας όμως ίσως εσείς τα καταφέρετε καλύτερα…